Termeni și condiții

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile prezentate mai jos, întrucât prin accesarea acestui site vă obligați să vă supuneți acestora și le acceptați implicit.
Count Business SRL este utilizatorul de drept al mărcii înregistrate “Transylvania Investigations Service®” și a logo-ului corespunzător. Prin urmare, orice abuz cu referire la această marcă înregistrată va fi pedepsit ca atare.
Count Business SRL vă autorizează să vizualizați și să copiați materialele de pe site-ul www.tinvestigations.ro doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Conținutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum și alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor și pot aparține companiei noastre sau terțelor părți care și-au dat acordul pentru publicare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale fără acordul scris al Count Business SRL.
Pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către Count Business SRL accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare fără drept a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației românești în vigoare.
Informațiile și imaginile prezentate pe acest site sunt proprietate a Count Business SRL cu excepția situațiilor anume menționate.
Confidențialitatea este foarte importantă pentru Transylvania Investigations Service® întrucât cel mai mare câștig este încrederea clienților noștri. Să păstrăm informația în condiții de securitate și să o folosim doar așa cum clienții sau vizitatorii site-ului doresc este o prioritate de prim rang pentru noi.
Aceste intenții se referă la orice categorie de informații personale pe care ni le-ați putea furniza când ne vizitați site-ul. Scopul nostru este de a proteja și pe Internet informațiile dumneavoastră în același mod în care o facem și cu ocazia altor modalități de interacțiune: întâlniri personale, comunicări prin fax sau telefonice.
Dacă vizitați site-ul nostru pentru a citi sau a descărca informații, trebuie să știți că noi colectăm o serie de informații în scopul analizei statistice:
• numele domeniului și adresa IP de pe care se accesează site-ul;
• tipul de browser și sistemul de operare folosit pentru a accesa site-ul;
• adresa de internet a site-ului care vă direcționează direct către site-ul nostru;
• paginile pe care le vizitați.
Dacă optați pentru a ne transmite informații personale, înainte de a o face ar trebui sa știți că materialul trimis astfel nu este securizat împotriva unei interceptări ilegale. Dacă mesajul dumneavoastră este sensibil și include informații personale, probabil că o modalitate mai sigură ar fi transmiterea prin postă. In orice situație, informația transmisă de dumneavoastră va fi folosită doar în legătură cu dumneavoastră sau în alte scopuri legale.
Pentru a asigura securitatea site-ului și pentru a ne convinge că acest serviciu este disponibil pentru toți utilizatorii interesați, întregul trafic este monitorizat în scopul identificării încercărilor neautorizate de a descărca și de a modifica informații de pe site sau de a cauza orice alte diverse daune. Orice astfel de acțiuni vor fi sancționate de legile romanești în vigoare.
Transylvania Investigations Service® nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori umane sau mecanice care pot cauza distorsionări de formă a anumitor informații prezentate pe acest site.
Menționarea în cadrul site-ului a unui produs, proces sau serviciu care reprezintă un nume sau o marcă înregistrată nu constituie și nu implică adoptarea, recomandarea sau favorizarea acesteia de către Transylvania Investigations Service®.

In situația in care aveți eventuale neclarități ori pentru orice lămurire suplimentara vă rugăm să contactați:
Count Business SRL
CUI: RO 18638282
J24/695/2006
Baia Mare, Bd. Republicii 62/59, Maramureș
Romania
sau prin formularul de contact [ aici ]